Tuesday, March 8, 2011

haley dah nak bersalin!!!!!

sape haley??sape??sapee?????

hehe..haley tu pelakon cerita one tree hill.. :)

latest episode yg aku baru tgk mlm td haley dh nak bersalin..aku plak kan yg exited nak tgu dia bersalin...korang tgk x cerita one tree hill??kalau x tgk aku sarankan baik try tgk..best tau..tp kalau nak tgk kene tgk dr awal...dr season 1...skrg dah season 8...1st time aku tgk cite ni tahun lepas..kebetulan kat cc tmpat aku keje dulu mmg ade full episode dr season 1 smpai season 6..so aku marathon tgk tiap2 mlm smpai lobam2 mata ni....jd ketagih pn ade sbb cite ni mmg best giler...dan baru2 ni barulah aku merajinkan diri mendownload sendiri cite ni utk season 7 and yg latest season 8...skrg season 8 baru smpai episod 17....so kene la tgu next week utk tgk si haley ni bersalin.... :)

nak cite dr awal mmg panjang la kan..so ape kata kte tgk pelakon2 dia yg cun2 n hensem2 ni...

 brooke davis

haa..yg kat atas ni nama dia brooke davis..cite ni mmg byk pelakon n xkisah la sape pn pelakon utama dia tp pada aku one tree hill xlengkap tanpa brooke davis!aku mmg admire betul dgn watak dia ni...seorg yang cntik, aktif, gile2, kuat, kwn yg sgt2 baik, kaya, n berdikari..walaupn kdg2 bertindak melulu tp tu yg buat dia ni best n rmai org suka kat dia...dulu2 brooke davis ni pernah couple ngan mamat sorang ni...nama dia lucas scott..

lucas scott

ni la mamat lucas yg aku bgtau td...dia ni kira mcm hero jgk la ms awal2 season...sbb sume org nak kat dia.. cite lucas ni cm ngada2 ckit..mula2 dia suka kat peyton (sape peyton? jap lg aku cite..), pastu dia couple ngan brooke n brooke mmg crush habis dgn mamat ni ms mula2..pastu dia nak kat peyton balik..n mmg cerita brooke + lucas + peyton ni mmg xpenah habis..lau xcaya tgk la ye..hehehe..and at last si lucas n peyton akhirnya berkahwin..n mmg aku dh agak dh lucas mesti dgn peyton..ntah kenapa pas dorang kawen xde plak cite psl dorang..utk season 7 n 8 mmg dh xde dah muka dorang...ops..lupa nk gtau..lucas ni bff si haley..kira dr kcik mmg dorang dah kamceng habis...

peyton sawyer

haa...ni la peyton sawyer...peyton ni kwn baik dgn brooke..n mcm aku ckp td pasal cerita brooke+lucas+peyton...mmg drama habis ms awal2 dulu...baik,gaduh, baik, gaduh...tu je keje dorang..tp nama pun kawan baik kan, so smpai latest season pn peyton n brooke still bff...ms awal2 cite ni, peyton ni tgh couple dgn nathan scott.. 

 nathan scott

nathan ni adik beradik lain mak sama bapak dengan si lucas...yg ni cite lain plak...bapak dorang ni kira org jahat la dlm cite ni..dia tinggalkan mak lucas ms tgh mengandung n kawen dgn mak si nathan...sbb tu la lucas n nathan  mmg x ngam..smpai la akhirnya nathan kawen dgn kwn baik lucas..haley....

haley james scott

haley ni best friend si lucas...mula2 nathan baik2 dgn haley sbb nk jeleskan lucas je tp akhirnya dorang betul2 jatuh cinta n kawen...ms tgh study haley dh mengandung n dapat baby, jamie...n utk latest season ni haley tgh pregnant untk 2nd baby..tu yg aku gtau haley dh nak beranak tu td...kira cite haley n nathan ni kira happy ever after la walaupn ada ckit2 insiden dlm rumahtangga dorang..ye la..org kawen muda...


 julian baker

ok..yang ni nama dia julian baker..suami kepada brooke davis...kira yg paling bertuah la sbb dpt si brooke setelah mcm2 perkara berlaku..n sume org happy sbb akhirnya brooke jumpa org yang betul2 syg kat dia lepas apa yg jd ms dia dgn lucas dulu...perfect match! sbb julian ni klakar..hihihi... :)


kite layan gambar2 dorang k... :)




 
 


















 
p/s : kwn2 yg duduk dekat dgn aku lau nk tgk boleh mintak..aku ada full season.. :p



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...