Monday, January 3, 2011

ragam masa sekolah!

hari ni 1st day persekolahan..cukup meriah..selalu nak g keje xde la byk sgt kete tp arini len mcm ckit..seronok tgk budak2 ni pkai baju skola..teringat zaman dulu2..well,aku bukan top student ms kat skola..result biasa2 je tp layak la jugak masuk kelas sains..bukan juga minah glamor yg menjadi pujaan mamat2 berhingus kat skolah tu...aku cume biasa2 je...dan aku suka mcm tu..


ms skola dulu best pren aku yg paling rapat z & ecah...n penah jugak berkawan rapat dgn arwah farah, dina, suzie..aku kwn ngan z sejak skola rendah lg n start rapat ngan ecah ms skola menengah n Alhamdulillah smpai skrg keakraban tu masih dirasa walaupn masing2 dah lama xjumpa...teringat dulu ms skola dulu aku bebal ckit bahasa om putih ni, so slalunya z yang akan translate utk aku kdg2 ms exam BI pn dia translate dgn jwpn2 skali..boleh dikatakan antara sbb aku fhm bhasa inggeris skrg adalah dia..hikhik..n satu lg episod yg aku paling suka adalah time form 4&5..nek form 4 aku dh start bwk motor g skola..ade la geng2 rempit ms tu..xde la rempit sgt kan, cume best nek mtr rmai2 g kelas tuisyen cikgu ijan utk subjek kimia n bio..


group tuisyen aku ms tu ada z, ecah, dd, yo, kcik,n lau xsilap ade azhari n paan..kteorg pn agak rapat sbb 2tahun blajar tuisyen sama2..klas slalu mlm jumaat kul 8-10 mlm..n setiap jumaat kteorg akan berebut2 balik sbb nk tgk american idol mlm tu...teringin nk bertekak dgn yo lg time cikgu bg jawapan..heee...serius, rindu sgt nak g tuisyen klas cikgu ijan..sgt berterima kasih kpd cikgu ijan yang xjemu mengajar sy hingga berjaya sy mendapat 3B utk subjek kimia n 4B untuk bio...walaupun bukan A tp ckup utk sy berasa sgt bangga dan puas... jasa cikgu mmg xterbalas... :)



form 3 

 masa ni lawatan kt muzium..

 best pren aku ms form 2..ngan arwah farah, z, n dina..

 form 4...kelas paling cantik selalu jd milik kteorg sbb ade cikgu rokiah...

 ngan classmate 4 sains 2

geng form 4..with z, ecah n suzie...

my bff's.. zakiah n aishah... :)



3 comments:

Tapak Kaki said...

masa sekolah dulu comot tu menda biasa.hehe

:: Zanna :: said...

Lepaking sini :)

Tjom jalan2

gm0t said...

tapak kaki: betul tu...mmg sume org comot kot time tu.. ;p

zanna: lepak2 selalu ye...

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...