Saturday, July 24, 2010

jogging jgn x jogging....

jogging...aku sebenarnya xde la minat sgt jogging2 ni...aku lg suka jogging atas katil..hikhik..kali terakhir jogging rasanya masa kat poly dulu..tu pun sebab kwn2 aku kat sana mmg kaki jogging..aku pn xnk la ketinggalan kan..so join la skali..dulu2 janji jogging lepas subuh tp last2 7.30 baru start lari2..masing2 lambat bgun tdo termasuklah aku..n xdinafikan mmg masa kat poly dulu aku mengalami zaman kekurusan kejap..hikhik..berkat drpd jogging n mungkin sbb asyik kne naik tangga je..berat aku ms tu turun dekat 15kg..n sempat la merasa zaman melaram baju comey2...

tp tu sume dulu..cewahh..skrg aku masih comel (puji diri sendiri) cume badan ni mcm di pam2 je...aku xde la kisah sgt n alhamdulillah dpt jumpa org yg dpt menerima diri ini seadanya...dan kebetulan 'org tu' mmg xsuka dating2 kat shopping2 complex ni..so tmpat dating kteorg selalunya kat taman..kdai buku..heee..dan bermula lah episod jogging aku seterusnya...aku n dia slalu jogging hari minggu pagi..tempat wajib kteorg jogging kat taman tasik perdana..kat situ mmg ramai org jogging tp sbb dia besar so selesa ckit xyah nak berlanggar2..jogging ngan org lelaki ni len cki..asyik kne tinggal kt belakang je..hihihi..tp yang bestnya dia xmerungut lau kte lambat... :)




ni la org tu.... :)

aku dan dia... (muka kne picit jerawat..)

ade ape dgn kasut???

kasut aku yg bakal jahanam...

time rehat...ponat berlari...

hari yg lain..aktiviti tetap sama...jogging...


buat ape tu...

senam jgn xsenam..

:)

skrg aku dh jd org johor..so dah lama jugak la x g taman tu n dah lama jugak la x jogging...sbb xde org nk teman...bile ek nk start jogging balik??hikhik... =p

alahaiiii selipo......

malam ni sepatutnya menjadi malam yang menggembirakan utk kita selepas seminggu x jumpa..dpt mamam sesama kat Mali's Char Kuew Teaw...jalan2 kat uptown...bli stokin utk jogging nanti...nape la tetiba je jd cmni??

ni sume aku punya pasal la....sibuk sgt nak bli selipo...

dah nama pempuan bile kita ckp nak beli maksudnya kte nak jalan dr kdai pertama smpai kedai terakhir...test dulu kt sume kedai bandingkan harga kedai mana paling murah the baru decide...lau jumpa yg berkenan beli, lau xberkenan xyah bli...next time leh tawaf lagi...

tapi org lelaki lain..bile dia kata nak beli...dah stop kat 1 kdai pilih yang mana ok..test, tanya harga, bayar...so prosesnya sgt berbeza...

kenapa la sbb benda ni pun mlm yg spatutnya gembira bertukar jd muram..sebenarnya aku mmg nk bli selipo tu...tapi bile dah test2..tanya harga sume byk pulak yg aku pk... 'duit ckup x..?', 'kene cari ATM dulu ni...', 'kedai yang kat depan tu jual lg murah...', 'warna dia cm xcantik je...'

nak buat cmne kan...nama pun prempuan...last2 nak balik dua2 diam...dia diam sbb tgk aku diam...aku diam bukan sebab marah...sbb aku xtau nk terangkan kat dia cmne..nk ckp yang kte prempuan mmg cmni...aduuiihhh...selipo punya psal la ni....heeeeee.... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...