Saturday, July 24, 2010

jogging jgn x jogging....

jogging...aku sebenarnya xde la minat sgt jogging2 ni...aku lg suka jogging atas katil..hikhik..kali terakhir jogging rasanya masa kat poly dulu..tu pun sebab kwn2 aku kat sana mmg kaki jogging..aku pn xnk la ketinggalan kan..so join la skali..dulu2 janji jogging lepas subuh tp last2 7.30 baru start lari2..masing2 lambat bgun tdo termasuklah aku..n xdinafikan mmg masa kat poly dulu aku mengalami zaman kekurusan kejap..hikhik..berkat drpd jogging n mungkin sbb asyik kne naik tangga je..berat aku ms tu turun dekat 15kg..n sempat la merasa zaman melaram baju comey2...

tp tu sume dulu..cewahh..skrg aku masih comel (puji diri sendiri) cume badan ni mcm di pam2 je...aku xde la kisah sgt n alhamdulillah dpt jumpa org yg dpt menerima diri ini seadanya...dan kebetulan 'org tu' mmg xsuka dating2 kat shopping2 complex ni..so tmpat dating kteorg selalunya kat taman..kdai buku..heee..dan bermula lah episod jogging aku seterusnya...aku n dia slalu jogging hari minggu pagi..tempat wajib kteorg jogging kat taman tasik perdana..kat situ mmg ramai org jogging tp sbb dia besar so selesa ckit xyah nak berlanggar2..jogging ngan org lelaki ni len cki..asyik kne tinggal kt belakang je..hihihi..tp yang bestnya dia xmerungut lau kte lambat... :)




ni la org tu.... :)

aku dan dia... (muka kne picit jerawat..)

ade ape dgn kasut???

kasut aku yg bakal jahanam...

time rehat...ponat berlari...

hari yg lain..aktiviti tetap sama...jogging...


buat ape tu...

senam jgn xsenam..

:)

skrg aku dh jd org johor..so dah lama jugak la x g taman tu n dah lama jugak la x jogging...sbb xde org nk teman...bile ek nk start jogging balik??hikhik... =p

0 comments:

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...