Thursday, December 17, 2009

my wish.... =)

i'm not his first, his last, or his only....
but i'm praying that i'm his favourite...
he might've cared for another girl before,and possibly will again...
but i'm going to be the girl he cares for the most..
he's not perfect and i'm not either...
but i'm going to be the closest damn thing he finds to perfect...
he can make me laugh, and i gave him the most i can...
he might not be thinking about me every second of every day, but i know i'm always in his heart....
he's gonna give me his heart, which i can break...
and in return i'm giving him my heart, that he can break...
so i say, don't hurt him, and he won't hurt you...
don't change him, and he won't change you...
and don't expect me to give more then i can...
don't over analyze..
smile when he makes you happy..
yell when he makes you mad...
and miss him whenever he's not there....
because even though your not his last...
your going to be the most memorable girl he ever gets....

Saturday, December 12, 2009

PC fair mari!!!!

akhirnya...tanggal 4 disember 2009 tertunai jgk hajat aku nak bli external...hehehe... TQ kpd FC fair...aritu aku n classmate aku beramai2 menyerbu KLCC...well, org mmg rmai...pnat btul kteorg berjalan..tp puas hati..org tg paling byk shopping tentunya boboy...ye la...baru dpt PTPTN katakan....sume benda dia borong....


yang bestnya aritu bev n boboy belanja kteorg mkn KFC...hehehe...aku suka!!!kenyang smpai ke mlm...ye la..org blanje...sedap diA lain macam...hikhik...TQ bev...TQ boboy...best sgt hari 2 sbb dah lama xkuar kan....enjoy giler...next time kuar lagi eh korang....




kat PV6....
ngan hantu2 kat PC fair...

with my classmate...


senyum2...


boboy n me!!!


cam budak2....


suka2!!!


posing time...


skandal baru klas kteorg...


bev n boboy....TQ blanje mkn...


pnat giler jalan...


couple d year!!!


mkn2....


kenyang sudah...hehe...


belon2 yg cute...


jln2 sblm balik...


posing2...

my cousin's weeding....

salam.....dah lama rasanya aku x berblog ni memandangkan terlalu bz dgn facebook..hehe..i'm back!!

dah lebih seminggu aku kembali ke KL since cousin aku kawen akhir bulan lps...actually cousin+my bff...huhu...kawen jgk akhirnya...rasa cam skejap je ms berlalu...padahal dulu ms kcik2, kteorg men nyanyi2 sesama...men masak2 sesama...smpai ke besar ni still wat benda sesama...tetiba dia kawen dulu...xde la rasa kehilangan...cuma bila dah kawen tanggungjawab pada suami lebih utama...so nak tgk wyg sesama,ronggeng malam sesama, karaoke, shopping, sumenya dah terbatas...4 mell, be a good wife k!!!




mlm nikah...

hehe..bkn aku yg nikah k...
with d bride...


ehem2..test2...


amik berkat org kata...


my bff!!!!


kasi gegar ini pelamin...

aina cyg2....

with ima d bomb!!

luv dis moment...


masa utk melaram....

3dara...


ngan ain...


tasha+me...

aloha...


ngan pengantin....


me n my sis.... ;p

Tuesday, November 3, 2009

pulak dah....

ade jgk pendrive camni.....nak ke org pkai???menakutkan btul...kot mlm2 dia jln cr tuan dia x ke haru jadinya....ish...ish....



Monday, November 2, 2009

new housemates....

dis week aku dikejutkan dengan 2 org student baru yang tiba2 muncul di pintu rumahku...cewah...budak degree multimedia...sygnya bkn CCSP...klu x pnuh umah 2 dgn bdk2 ccsp je...so bilik aku pn bertambah la penghuninya...





yang bestnya pasni kurang la ckit bil api n air yang kteorg kene byr...yang xbestnya kene beratur nak mandi pg2...hehe...


papepn,kpd sume student2 baru welcome to KLMU...satu je yang aku nak tnya...xde kolej lain ke??mngkin jwpn yang akan aku dapat sama je.....TIPAH TERTIPU........ =)

THE NOTEBOOK

cite ni antara cite yang paling aku suka setakat ni...klu x silap,aku pnah baca sinopsis cite ni kat surat khabar 3 tahun lepas n dia kate cite xlepas tayang kat malaysia...so bile aku nampak je cite ni kat cc tmpat aku keje aku trus sambar....n mmg xsia2...best sgt cite dia...


walaupun ade sikit adengan2 org dewasa,biasa la cite org putih...klu xde takut xlaku lak...yang penting apa yang nak disampaikan ...


cite ni bermula bile seorang lelaki tua membacakan diari menceritakan percintaan sepasang kekasih kepada seorg prempuan tua kat hosp....terpisah kerana perbezaan darjat dan akhirnya bertemu semula n kawin....


dan rupa2nya cerita yand dibacakan adalah kisah mereka berdua...perempuan td mengalami penyakit cm lupa ingatan...dan setiap kali habis diari 2 dibaca, barulah perempuan tu ingat balik tp 2 pun xlama...xsampai 5minit then dia lupa balik...cian laki dia...entah dah beratus kali dia baca cerita yang sama semata2 utk isteri yang dia cintai...dalam buku tersebut, perempuan tu ada tulis..."bacakan cerita ini kepada aku dan aku akan kembali kepadamu....."betapa besarnya kasih sayang dorang....


dialog yang paling aku suka bila anak2 dorang ajak si bapa pulang kerumah sbb mak dorang mmg xdpt ingat pape...jwpn si lelaki tua td sgt menyentuh perasaan aku...dia ckp... "kekasih aku disini dan aku xkan sekali2 tinggalkannya...ini rumah aku skrg....."




best...xtipu.... =)
































Friday, October 30, 2009

rindunya kat rumah....

dekat sebulan rasanya aku xbalik kg....last mase raya hari tu...sejak keje ni mmg rutin aku dah lain ckit...dulu aku la yang paling rajin balik kg...bak kate kwn aku ajis... "mak ko kan dah tempahkan bas utk ko balik tiap2 minggu......"


hehehe...skrg mak aku dah tarik balik la jis...rindu btul kat ko jis...bile nak blanje aku mkn??


klu gagai lak msti ckp "asal aku msg je ko kat kg...ko ni asyik balik kg jee...."


nak wat cmne gai....dulu lain,skrg lain...


klau kt KLMU, en halim la yang slalu ngusik aku... "gmot xbalik kg??asyik balik je...tgk ayam kat rumah ke??"hehehe...bkn tgk ayam encik...tgk ikan keli ayah sy...hehe...



sambung cite...setelah hampir sebulan aku x balik, akhirnya esk aku akan berangkat balik ke kota tinggi johor...skrg ni pn rasanya hati aku dah kat jhr, badan je tertinggal kat kl....selamat la aku kene keje, klu x abis klas ari 2 aku dah balik....sngaja je aku balik time2 gaji ni....mkn beso ler kite esk mak...

utk adk aku akim yang gatal2 xnak balik..nasihat angah klu nak duit baik balik..(confirm dia balik esk...pantang dapat duit...)..utk alg lak...jgn buat2 lupe ye bro....our deal...perjanjian 5bulan start bulan ni...4 my beloved sis yang kat kelantan 2...rugi la...sape suh blaja jauh2...hahaha...=)



Thursday, October 29, 2009

alahaiii bas len seng......



bas len seng....

sebut je nama dia msti mcm2 yang bermain kat fikiran student2 KLMU...ada yang sakit hati, ada yang malu, ada yang nak tergelak, ada yang marah2, ada yang menyampah...kalau tanya aku, jawapan aku semua di atas...hehehe...

pada aku, bas len seng umpama tilam empuk yang dapat membuatkan student2 dalam tertido dengan lenanya xkisah la masa nak g klas atau nak balik klas...serius....xcaya cuba naik skali...dengan aku2 skali layan..org yang ada masalah xleh tdo pn leh lena dlm 2 walaupn diselangseli dengan brek mengejut, baek nyer belok kat selekoh,atau hujan tiba2...

mcm2 ragam ada...penah aku terjaga dlm bas then tgk kat blakang sume tertido...mmg nak tergelak masa tu...yang terlentok kat tingkap lain, yang tertunduk lain, yang bersandar kat seat lain n ape yang sama ialah sume org tdo...masa 2 la aku rasa betul ape mr bala kata...masuk bas je tdo...

nape cm2 ek??mungkin sbb perjalann yang terlalu lama utk smpai kat hostel coz uncle bas slalu bwk kteorg g melancong kat wangsa maju atau bas x gerak2 sbb jem...so sape yang bersalah dalm hal ni???hehehe...

Tuesday, October 27, 2009

hepi birthday akim!!!!

khas utk adikku tersayang....yang paling bongsu tp paling beso...hepi birthday...dah 19 tahn pn...blaja elok2...jgn asyik nak ngorat anak dara org je...jaga kelakuan kat tmpat org...nak wat benda bukan2, ingat mak kat umah tu....take care,luv u....

-angah-

Sunday, October 25, 2009

blood donation charity event

post kali ni aku nak cite ckit psl event terbaru kteorg yang selamat dilangsungkan minggu lepas...projek kali ni under subject leadership n kteorg bertanggungjawab untuk mengadakan program derma darah..walaupun en najib tak dapat hadir sbb kurang sihat, kteorg still teruskan acara dan sentiasa mendoakan en najib sihat2 hendaknya...n ada jgk lec yang jenguk kteorg walaupn lewat ckit antaranya en halim dan en salleh...thanks 4 ur support!!

org kuat utk program kali ni semestinya kak ruby n meza...kteorg yang malas2 ni follow je la..
pape pn jom layan pic yang smpat aku upload kat cni...




dlm lif..on d way g klas..

numa n ekin..

geng pv6





pape pn sarapan dulu....sedapnya...


sedap....x tipu...



mkn2...


smpat lg wat tag nama...


ngan zaila..



sempat pose...

red crew....



dah kenyang...b'gmbar dpn kdai mamak..



cute ler 2...



mntk maaf la zaila..aku mmg xnak letak gmbar ni..ali yang paksa aku...hikhik..
team register


pantang nampak cmera..



khusyuk btul dorang wat keje...


teka mana darah aku???
arief n kak memeng yang sporting...


kak ruby pn derma gak...


peace no war...


boboy n his fren...



kak kila,aku n bev yang cute...


daftar2...

zaila pn daftar gak..



bev yang cute n kak ruby..


berusaha memujuk mr bala n miss shazra..tp x berjaya...


jom derma darah...

mane org ni...

dah nak abis dah......rehat jap...

senyum2....


rehat2...program nak abis dah ni..


men game ler 2...



TQ sume....

p/s:


CBDS 11,12&13 AKAN MENGADAKAN LAWATAN KE RUMAH ANAK2 YATIM PADA PERTENGAHAN BULAN 11..SESIAPA YANG NAK MENGHULURKAN BANTUAN BERBENTUK WANG RINGGIT ATAU BAJU2 YANG MASIH ELOK DIGUNAKAN LEH EMAILKAN KE hazimahadris@gmail.com .tq....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...