Friday, October 30, 2009

rindunya kat rumah....

dekat sebulan rasanya aku xbalik kg....last mase raya hari tu...sejak keje ni mmg rutin aku dah lain ckit...dulu aku la yang paling rajin balik kg...bak kate kwn aku ajis... "mak ko kan dah tempahkan bas utk ko balik tiap2 minggu......"


hehehe...skrg mak aku dah tarik balik la jis...rindu btul kat ko jis...bile nak blanje aku mkn??


klu gagai lak msti ckp "asal aku msg je ko kat kg...ko ni asyik balik kg jee...."


nak wat cmne gai....dulu lain,skrg lain...


klau kt KLMU, en halim la yang slalu ngusik aku... "gmot xbalik kg??asyik balik je...tgk ayam kat rumah ke??"hehehe...bkn tgk ayam encik...tgk ikan keli ayah sy...hehe...



sambung cite...setelah hampir sebulan aku x balik, akhirnya esk aku akan berangkat balik ke kota tinggi johor...skrg ni pn rasanya hati aku dah kat jhr, badan je tertinggal kat kl....selamat la aku kene keje, klu x abis klas ari 2 aku dah balik....sngaja je aku balik time2 gaji ni....mkn beso ler kite esk mak...

utk adk aku akim yang gatal2 xnak balik..nasihat angah klu nak duit baik balik..(confirm dia balik esk...pantang dapat duit...)..utk alg lak...jgn buat2 lupe ye bro....our deal...perjanjian 5bulan start bulan ni...4 my beloved sis yang kat kelantan 2...rugi la...sape suh blaja jauh2...hahaha...=)



0 comments:

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...