Thursday, October 22, 2009

kenapa?kenapa?kenapa????

kenapa??
soalan ni la yang x habis2 aku pk sepanjang minggu ni..cam ade yang xkena dlm hdup aku ni...everything aku buat x menjadi...sblm ni ok je...kak kila kate mungkin kene tukar nama...jim xsesuai..so kepada sesiapa yang terbaca blog ni n mengenali diri ini, pasni panggil aku gmot..mcm dulu2...nama yang paling aku suka...

hehe..nak tau ape jadi kat aku sepanjang minggu ni smpai soalan kenapa tu muncul??mai cet nak khabaq..


  • Pisau yang aku wat tebuk susu patah
  • bila aku xnak bas,berduyun2 dtg..tp bila aku nak sekor pn x muncul
  • tetiba result CIB aku menyakitkan hati
  • Computer kat tempat keje asyik problem je dan slalunya akan kena shift aku je.. (shift staff len xde mslh pn!!)
  • Dao Ming Shi aku 2hari xdtg cc..huhu...
  • kerusi kat kdai mamak rosak sblm aku smpat duduk dan yang paling aku bengang....
  • Kasut yang aku baru beli putus!!!
ape la nasib aku...huhuhu..kebetulan je kot sumenya nak dtg dlm minggu ni...apepn,hdup msti diteruskan!!gmot...chaiyok!!

2 comments:

numa LurVieya said...

hurmm.. blh dikatakan semua fenomena yg kau ckp tu aku tahu.

alaa.. relakss la, xyah r pk byk2. sje jer tu nk kasi ko tensen sket.. hehe..

ok lah mulai sekarang aku akn panggil ko gmot k.
lg pn mmg best pn panggil gmot. hehe.. :)

gm0t comot said...

tq2.... ;p

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...