Sunday, October 25, 2009

blood donation charity event

post kali ni aku nak cite ckit psl event terbaru kteorg yang selamat dilangsungkan minggu lepas...projek kali ni under subject leadership n kteorg bertanggungjawab untuk mengadakan program derma darah..walaupun en najib tak dapat hadir sbb kurang sihat, kteorg still teruskan acara dan sentiasa mendoakan en najib sihat2 hendaknya...n ada jgk lec yang jenguk kteorg walaupn lewat ckit antaranya en halim dan en salleh...thanks 4 ur support!!

org kuat utk program kali ni semestinya kak ruby n meza...kteorg yang malas2 ni follow je la..
pape pn jom layan pic yang smpat aku upload kat cni...




dlm lif..on d way g klas..

numa n ekin..

geng pv6





pape pn sarapan dulu....sedapnya...


sedap....x tipu...



mkn2...


smpat lg wat tag nama...


ngan zaila..



sempat pose...

red crew....



dah kenyang...b'gmbar dpn kdai mamak..



cute ler 2...



mntk maaf la zaila..aku mmg xnak letak gmbar ni..ali yang paksa aku...hikhik..
team register


pantang nampak cmera..



khusyuk btul dorang wat keje...


teka mana darah aku???
arief n kak memeng yang sporting...


kak ruby pn derma gak...


peace no war...


boboy n his fren...



kak kila,aku n bev yang cute...


daftar2...

zaila pn daftar gak..



bev yang cute n kak ruby..


berusaha memujuk mr bala n miss shazra..tp x berjaya...


jom derma darah...

mane org ni...

dah nak abis dah......rehat jap...

senyum2....


rehat2...program nak abis dah ni..


men game ler 2...



TQ sume....

p/s:


CBDS 11,12&13 AKAN MENGADAKAN LAWATAN KE RUMAH ANAK2 YATIM PADA PERTENGAHAN BULAN 11..SESIAPA YANG NAK MENGHULURKAN BANTUAN BERBENTUK WANG RINGGIT ATAU BAJU2 YANG MASIH ELOK DIGUNAKAN LEH EMAILKAN KE hazimahadris@gmail.com .tq....

5 comments:

: : memeng : : said...

best sgt dapat join charity ni.. hehe... bangga shangat... hehe... good job!! keep it up... hehe

: : memeng : : said...

yang.. ner column follower? nak jd follower... be my follower eh... hehe

gm0t comot said...

hehe...tq2...

roses said...

ko x derma darah ke jim??
mesti banyak darah ko ngan kak kila kan?? hahaha

gm0t comot said...

nak derma kak...dktor tu yang xbagi...hehehe...

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...