Saturday, December 12, 2009

my cousin's weeding....

salam.....dah lama rasanya aku x berblog ni memandangkan terlalu bz dgn facebook..hehe..i'm back!!

dah lebih seminggu aku kembali ke KL since cousin aku kawen akhir bulan lps...actually cousin+my bff...huhu...kawen jgk akhirnya...rasa cam skejap je ms berlalu...padahal dulu ms kcik2, kteorg men nyanyi2 sesama...men masak2 sesama...smpai ke besar ni still wat benda sesama...tetiba dia kawen dulu...xde la rasa kehilangan...cuma bila dah kawen tanggungjawab pada suami lebih utama...so nak tgk wyg sesama,ronggeng malam sesama, karaoke, shopping, sumenya dah terbatas...4 mell, be a good wife k!!!




mlm nikah...

hehe..bkn aku yg nikah k...
with d bride...


ehem2..test2...


amik berkat org kata...


my bff!!!!


kasi gegar ini pelamin...

aina cyg2....

with ima d bomb!!

luv dis moment...


masa utk melaram....

3dara...


ngan ain...


tasha+me...

aloha...


ngan pengantin....


me n my sis.... ;p

2 comments:

DiNa-DiaNa said...

lor..dia dah kawen ke??aku knal dia..cute..kecik jer..hehehehe..

gm0t comot said...

dah kawen pn masih kecik dd... :)

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...