Thursday, January 14, 2010

interview.....

interview prtama...hihi...honestly aku xde la rasa takut sgt....tp aku buat2 takut sbb spatutnya mmg kne takut kn klau nk interview...hehe..Mutual Element Sdn Bhd utk post Business Development Consultant....mmm...nama pn consultant kan so xde la beminat sgt pn sbb aku mmg xsuka nk cari2 org...pujuk2 org ni....tp bak kata en Najib...g je...amik pengalaman interview...so aku pn g la hari rabu lps....

oleh sbb aku org ptama yg smpai n isi form so aku lah org ptama yg msuk bilik interview...time tu br berdebar2 ckit...slamat la org yg interview aku 2 hensem n baik..hikhik...xde la kecut perut sgt...dia tnya mcm2 la...psl investment la...psl kos aku la...n sume soalan2 yg pnh kuar ms interview ngan mr Mus utk subjek English...so far ok la utk aku...cuma aku cm xbrminat sgt lak...

klau bminat aku kne g kursus dulu 3 hari then ada interview ke-2 lak...so aku ckp la aku still ade klass n aku akn call dlm ms 2-3 hari..hihihi..ayat manis utk ckp aku tolak....tmpt keje cntik tp kne jual2 service dorang cm jual insuran tu...so hbis la kisah interview ptama aku....

sehari selepas tu......

aku dpt email dr sime darby...interview utk SIME DARBY MANAGEMENT TRAINEE PROGRAMME 2010...senyum je ms dpt email tu sbb aku mmg harap sgt dpt wt OJT kt tmpat besar cmtu...program khas utk student yang nk wat praktikal..still kne interview2...time ni br aku cuak semacam...giler..msti yang dtg sume bagus2...siap ade group discussion lg..mati la aku...hihi...so skrg ni aku tgh wat preparation utk interview isnin nti....doakan ye!!

2 comments:

DiNa-DiaNa said...

gud luck gmot..waa..best tu dpt jd trainee sime darby..cmne apply aritu??cite sket..

gm0t comot said...

bkk laman web sime darby dd....kne register dulu pastu anta resume....

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...