Wednesday, January 27, 2010

last class with mr ridzuan..... =)

hari last klas ngan en ridzuan....n secari rsminya tamat la sume klas kteorg...sedihnya..next week final exam 2 hari pastu xtau lg bila lg nk jmpa kwn2 aku ni...hope x lost contact...
klas ari ni cm biasa la presentation....hihi...satu benda yg aku paling suka blaja kt cni sbb tiap2 sem ade presentation...bkn tiap2 sem...boleh di katakan sume subjek...walaupn kdg2 kteorg baca je slide tu at least dpt naikkn confident level ms brhadapan ngan org rmai...n ms klas en ridzuan la kteorg slalu dpt soalan2 maut....penat tu nk pk....goreng smpai hangus pn kdg2 xjalan...last2 encik jgk yg terangkan smbil tersenyum...hihi....klas ni byk ajar kteorg bsedia dgn soalan yg x di jangka....n slalunya mmg terdiam la kt depan tu...hihi..thanks encik...apa yg encik dh curahkn pd kami tuhan je yg mampu mmbalasnya..... =)

last class with en ridzuan....


senyum2 sume..en arman pn join skali..best2....

say cheese!!!


with the ladies.....


suka2!!


with zaila...


hihi..


gossip girls!!


ngan boboy....


n abg ali....abg ke??hikik..

boy..jim..ali...


with ming an n ali... =p


ngan bev yg cute....

with d sabahan......

menyibukkan diri...


zaila join skaki...hihi...

rasakan boboy...tnya lg soalan byk2..hihi..


zaila n me with the lecturers...thanks encik2....hihi.. =)

4 comments:

Anonymous said...

alamak gemuknyer i dlm gambar tuuuuuu...terima kasih...tadi berbual dgn encik ridzuan.....kami ckp...semua batch batch yang best best semua dah tak ada...........x syoknyer....esok plak kitaorang pindah kt blok belakang all cbds lecturer.....level 12....so lepas ni dah taka ada lagi wujud level 2 untuk kami semua....sedey lagi.....double sedey

i halalkan semua ilmu yang diberi untuk kesemua 3 subjek tersebut...prospect, global issue zoo negara dan business law

kalau ada salah dan silap (maklumlah i ni mulut celupar sebab tak suka sorok sorok)...maafkan lah yer..

best wishes and be safe

sayang kamu semua juga......

Ridzuan al-Masri said...

Thank you for your appreciation... Really enjoyed being your class teacher.. Semua soklan2 yang saya ajukan tuh datang dari dalam sanubari saya untuk melihat keterampilan pelajar-pelajar saya menjadi manusia yang bijak meneka, berkata, berfikir, berkrompomi, bersedia, kritikal dan profesional. Terima kasih kerana menjadi pelajar saya...

Ridzuan al-Masri said...

Anyway, OJT kat mana skrg?

gm0t comot said...

sy OJT kat menara celcom...sbnrnya keje tp sy wat OJT la...cm yg en ridzuan ajar...hihi...

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...