Thursday, August 13, 2009

jom gi genting!!

huhuhu...1st time aku g genting ...best la jgk..aku g ngan adk,cousin, n kwn2 cousin aku..ladies day..women without man...hehehe...best tau xde lelaki menyibuk!!maybe aku dah pnh main kat cosmo world times square so aku rasa genting nyer prmainan x la se-ngeri times square..ape pun satu pengalaman yang xdpt aku lupakan..mane taknya,rs nak mati pn ada bila tgk jln yang berpusing2 kat bwh ms naik bas...tp aku nak g lg sbb ada urusan yang lum selesai...well, untuk gai,ipit,rini,reen...bila nak tunaikan janji korang????

jom layan pic yang sempat aku amik kat sana....










tgh tgu turn...



me n my sis...


cantik kwsn kat cni....


hehehe...cm budak2!!
masing2 muka penat...

kat dlm kete kabel....

ehem2....

cover2...


pose ckit....
ngeri...tp times square lg best!!

adk aku...

punya la pjg litar dia...

1..2..3...klick!!


senyum2...
ape senyum2..

4 comments:

rini hamiza said...

xtau la mut ble nak p..
mu tau2 la..bnyk sgt komitmen sy nih..
ct mest de program..
hahaha..

gm0t comot said...

hehe...sy nak g ngan korang...rindu ms dulu2...plan pnya la gempak tp satu pn xjln...

roses said...

pegi genting xgitau pon.... :-(

gm0t comot said...

plan x dirancang la kak...next time, g sesama eh..huhuhu

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...