Friday, August 7, 2009

test2...hehe..

oo camni rupanya...
tu la 1st word yang ada dlam fkiran aku pas wat blog ni..
sbnrnya xpnh terlintas pn nak ber blog2 ni.. t p since mmbr2 aku kat KLMU ni dah ada blog, so aku pn kne la up to date...cewah.... x gitu numa n zaila???

well,utk 1st post ni aku xnak la pjg2 lebar...hehehe...juz want to say welcome 2 my world...


ops....bahagian paling penting...lupa lak knalkn diri..
nama aku hazimah...org kampung pnggil aku angah,kat skola dulu2 zimah,msk poly mmbr2 aku panggil gmot,n skrg kt KLMU jd jim lak..huhu...xkisah la ape pn pggilannya,aku ttp aku k... =)
















4 comments:

gm0t comot said...
This comment has been removed by the author.
rini hamiza said...

sendiri comment??..

roses said...

tahniah la... ada pembaharuan hidup... cayok2!!

Ridzuan al-Masri said...

Kalau kena gaya, Blog boleh buat kita jadi kaya... Makcik Kayo... Welcome to the world of BLOG... Subject E-Marketing boleh buat BLOG as case study...

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...