Monday, September 7, 2009

selamat berpuasa!!!

hooho...selamat berpuasa!!!rasanya lum terlambat lg nak wish kat korang...
for those yang lum tau, actually aku wat part time keje kat orange internet cafe...so dalam bulan pose ni aku stiap hari berbuka bersama komputer...hikhik...best jgk sbnarnya tp bila sorang2 bosan gak...

Keje??best...untung sbb aku dapat manager,leader, and team yang sporting...maybe coz aku sorang pompuan kat c2...aku nak cuti raya 3 minggu pun diaorg bg..tu yang sronok..xde la penat sgt cuma rimas ckit dengan kehadiran negro2 yang memekak dalam cc...

ok la...ni je utk kali ni....daaa....!!!!

0 comments:

Post a Comment

comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...